Buffet
Hjemmerøget laks med purløgsmayo og malt(+15,-)
Dampet laks med dild, sauce verte og rogn
Bagt vesterhavsfisk med porrecreme og krydderurter
Hvedekernesalat med rødløg, grillet piment, ristede græskarkerner og kyllingebryst
Letrøget ørredmousse med krydderurtesalat
Hjemmerøget krondyr med syltede svampe, bredbladet persille og salte mandler(+20)
Vildtpaté med cornichoner, salte valnødder persille
Serranoskinke med syltede løg på bruchetta med soltørrede tomater og parmesan
Gazpacho Andaluz – kold tomatsuppe med peberfrugt, agurketern og tigerrejer(+10,-)
(lun)Rosastegt kalveculotte med madagaskarpeber og flødesauce
(lun)Svinemørbrad med timian-svampecreme
(lun)Confiteret svinebryst med glaserede beder
(lun)Glaserede svinekæber på hvedekernerisotto
(lun)Braiseret okse med citronsky
(lun)Langtidsstegt kalvespidsbryst med timiansauce(+10,-)
(lun)Braiseret kylling med champignon, bacon og crouton
(lun)Lammeculotte med rosmarinsauce
Hjemmerøget brie med soltørrede oliven og stenalderbrød
(lun)Nougatmazarin med knas
Fransk chokoladekage med hvid chokolademousse
Syltede bær med vaniljeparfait(is)
Lakridsparfait(is) med marengs
Brownie med karamelcreme
På buffeten vil der være brød, smør, oliventapanade og urtepesto
Til det lune: årstidens grøntsager og kartoffel (nye kartofler fra egen avl hvis det muligt)
Vælg 8 ting – 295,- per person ved minimum 25 personer
Luksus Buffet
Grillet Sashimi-tun med passion og ingefær(+20,-)
Gratinerede østers med purløg(+10,-)
Terrine af torsk med vagtelæg og citroncreme
Hvide asparges med Fanøskinke og ramsløg(kun i sæson)
Stegt kammusling med rygeostcreme, citronskal og brunet smør
½ hummer med hvidløgsmayo og grillet citron(+75,-)(1 styk pr. person)
Jordskokke-Panna Cotta med stenbiderrogn(kun i sæson)
Grillet lammemørbrad med syltede cherrytomater(+20,-)
Foie grasterinne med hindbær og brioche(+40,-)
(lun)Oksehaleconsommé med sherry og springløg(+20,-)
(lun)Tigerrejer med mango og sesam
(lun)Lun rødtungerulle med fennikelcrudité
(lun)Langtidsstegt oksemørbrad med cognacsauce
(lun)Lammekrone på linser fra Puy og pocheret vagtelæg(+20,-)
Komælksost fra Sønderhavens Gårdmejeri med sylt og hjemmelevet knækbrød
Gateau Marcel – letfrossen chokoladekage med råsyltede bær
Islagkage med ristede mandler, chokolade og marcipan
Creme Brulée
Sorbet af viol og blåbær på hvid chokoladecreme
(lun)Chokoladesabuta med flydende kerne
På buffeten vil der være brød, smør, oliventapanade og urtepesto
Til det lune: årstidens grøntsager og kartoffel (nye kartofler fra egen avl hvis det muligt)
Vælg 8 ting – 395,- per person ved minimum 25 personer