Buffet i 5 timer
Hjemmerøget laks med purløgsmayo og malt(+15,-)
Dampet laks med dild, sauce verte og rogn
Bagt torskefisk med porrecreme og krydderurter
Hvedekernesalat med rødløg, grillet piment, ristede græskarkerner og grillet kyllingebryst
Letrøget ørredmousse med krydderurtesalat
Hjemmerøget krondyr med syltede svampe, bredbladet persille og salte mandler(+20)
Vildtpaté med cornichoner, salte valnødder persille
Lufttørret skinke med syltede løg samt bruchetta med soltørrede tomater og parmesan
Gazpacho Andaluz – kold tomatsuppe med peberfrugt, agurketern og tigerrejer(+10,-)
(lun)Rosastegt kalveculotte med madagaskarpeber og flødesauce
(lun)Svinemørbrad med timian-svampecreme
(lun)Confiteret svinebryst med glaserede beder
(lun)Glaserede svinekæber på hvedekernerisotto
(lun)Braiseret okse med citronsky
(lun)Langtidsstegt kalvesteg med timiansauce(+10,-)
(lun)Braiseret kyllingelår med champignon, bacon og crouton
(lun)Rosastegt lammeculotte med rosmarinsauce
Hjemmerøget brie med soltørrede oliven og stenalderbrød
(lun)Nougatmazarin med knas
Fransk chokoladekage med hvid chokolademousse
Syltede bær med vaniljeparfait(is)
Vaniljeparfait(is) med marengskys
Brownie med saltkaramel
På buffeten vil der være brød, smør, oliventapende og urtepesto
Til det lune: årstidens grøntsager og kartoffel (nye kartofler fra egen avl hvis det muligt)
Vælg 8 ting – kr. 395,00 per person ved minimum 25 personer
Børn under 12 år kr. 295,00
Børn under 2 år spiser gratis
Der afregnes min. for 25 voksne personer
Luksus Buffet i 5 timer
Grillet Sashimi-tun med passion og ingefær(+20,-)
Gratinerede østers med purløg(+10,-)
Terrine af torskefisk med vagtelæg og citroncreme
Hvide asparges med Fanøskinke og ramsløg(kun i sæson)
Stegt kammusling med rygeostcreme, citronskal og brunet smør
½ hummer med hvidløgsmayo og grillet citron(+75,-)(1 styk pr. person)
Jordskokke-Panna Cotta med stenbiderrogn(kun i sæson)
Grillet lammemørbrad med syltede cherrytomater(+20,-)
(lun)Oksehaleconsommé med sherry og springløg(+20,-)
(lun)Tigerrejer med mango og sesam
(lun)Lun rødtungerulle med fennikelcrudité
(lun)Langtidsstegt oksemørbrad med cognacsauce
(lun)Lammekrone på linser fra Puy og pocheret vagtelæg(+20,-)
Komælksost fra Sønderhavens Gårdmejeri med sylt og hjemmelevet knækbrød
Gateau Marcel – letfrossen chokoladekage med råsyltede bær
Islagkage med ristede mandler, chokolade og marcipan
Creme Brulé
Sorbet af viol og blåbær på hvid chokoladecreme
(lun)Chokoladesabuta med flydende kerne
På buffeten vil der være brød, smør, oliventapenade og urtepesto
Til det lune: årstidens grøntsager og kartoffel (nye kartofler fra egen avl hvis det muligt)
Vælg 8 ting – 495,00 per person ved minimum 25 personer
Børn under 12 år kr.395,00
Børn under 2 år spiser gratis
Der afregnes min. for 25 voksne personer
Mix buffeterne:
Vælg Buffet og byt en eller flere af retterne ud med retter fra Luksus Buffet +kr. 45,00 pr. ret.
Buffet inklusive drikkevarer ad libitum:
Velkomstdrink
Buffet
Hvidvin, rødvin, fadøl (Fulgsang Pilsner og Classic), sodavand
Kaffe/te
Pris pr. person kr. 795,00
Børn under 12 år kr. 500,00
Børn under 2 år er gratis
(Ekstra time inklusive drikkevarer kr. 100,00 pr. person)
Luksus Buffet inklusive drikkevarer ad libitum:
Bobler til velkomstdrink
Buffet
Opgraderet hvidvin og rødvin, udvalg af 6 forskellige slags fadøl, sodavand
Friskmalet stempelkaffe og te fra Carstensens Tehandel
Pris pr. person kr. 995,00
Børn under 12 år kr. 700,00
Børn under 2 år er gratis
(Ekstra time inklusive drikkevarer kr. 100,00 pr. person)
Der skal tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Priser kan ændres med dags varsel, dog fastholdes priser til allerede aftalte ophold.