For alle gastronomiophold tilbyder vi følgende:
Tilkøb:
- Opgradering til Comfortværelse – 100 kr. pr. værelse pr. overnatning
- Opgradering til Terrasseværelse – 200 kr. pr. værelse pr. overnatning
- Opgradering til Juniorsuite – 200 kr. pr. værelse pr. overnatning
- Opgradering til Suite med spa eller dampbad – 400 kr. pr. værelse pr. overnatning
- Medbring hund – 200 kr. pr. overnatning pr. hund (Kun muligt i Hotelhytter, Comfortværelse 101., alle Terrasseværelser og Suite 507)
- Tillæg ved ophold fredage og dage før helligdage: Kr. 400,00 pr. værelse pr. nat
- Tillæg ved ophold lørdage og helligdage: Kr. 600,00 pr. værelse pr. nat
Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.30
Opholdet er bindende 72 timer før ankomst
OBS! Hver dag laves der en ny menu i køkkenet.
Skal vi tage højde for evt. fødevareallergi eller råvarer man ikke spiser etc. bedes venligst give besked ved bordbestilling
- Champagne kr. 500,00
- Bobler kr. 300,00
- Rosé Bobler kr. 350,00
- Hvidvin eller rødvin kr. fra kr. 300,00
- Saft fra Søgaard Saft(70cl) kr. 100,00
- Skåret frugt til 2 personer kr. 75,00
- Hjemmelavet sødt/petit four til 2 personer(6 stk.) kr. 65,00
- Røde roser i buket kr. 300,00 (skal bestilles min 7 dage før ankomst)
Der skal tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser. Priser kan ændres med dags varsel, dog fastholdes priser til allerede aftalte ophold.