Vinskole

Vinskole med ophold og forplejning

Forkæl dig selv eller dine medarbejdere med julegaven de vil nyde i fulde drag.

Ophold med vinskole og vinsmagning ved vores Head Sommelier, Peter Aaen, derefter 5-retters Sønderjysk gourmetmiddag, hvor dagens tema sætter menuen.

Vi kradser i overfladen på den vidunderlige vin-verden og giver dig og evt. din partner en god oplevelse.

Du kan vælge mellem fire datoer med hvert sit spændende emne, som vi vil fordybe os med**:

  • 16. januar 2022 – Mousserende vine
  • 30. januar 2022 – New World vs. Old World
  • 13. februar 2022 – Frankrig
  • 27. februar 2022 – Hedvine/dessertvine

Alle dage starter med en kort introduktion til vin, vinproduktion samt smageteknikker og sensorik

Program:

Kl. 12.00

  • Velkomst til vinskolen med sandwich og postevand  (Lad jeres bagage være i bilerne, da der først er indtjek fra kl. 15.00 på værelserne)
  • Vinskole
  • Kaffe/te og brødtorte (Sønderjysk rugbrødslagkage)
  • Vinskolen er færdig ca. kl. 16.00, så her kan der tjekkes ind på værelset
  • 18.00 Velkomstdrink og appetizer
  • 5-retters Sønderjysk gourmetmenu, hvor der nydes de vine, I har haft om på vinskolen
  • Kaffe/te med sødt
  • Overnatning
  • Morgenbord kl. 07.30 – 09.30
  • Udtjek inden kl. 10.30

Pris pr. person fra  2.498 kr.*

*Grundprisen på vinskoleopholdet er i en af vores hotelhytter.

Tilkøb:

  • Som eneværelse +400 kr.
  • Partner med til middag og overnatning +1.698 kr.
  • Opgradering til Comfortværelse +100 kr. pr. værelse pr. overnatning
  • Opgradering til Terrasseværelse +200 kr. pr. værelse pr. overnatning
  • Opgradering til Juniorsuite +200 kr. pr. værelse pr. overnatning
  • Opgradering til Suite med spa eller dampbad +400 kr. pr. værelse pr. overnatning
  • Medbring hund +200 kr. pr. overnatning pr. hund (Kun muligt i Hotelhytter, Comfortværelse 101., Terrasseværelse 307. og Suite 507.)
  • Tjek ind tidligt, fra kl. 12.00 eller tjek ud sent, senest kl. 12.00 +150 kr. pr. værelse
  • Tilkøb af ekstra overnatning inkl. morgenbord +kr. 900 +evt. opgradering

Opholdet gennemføres ved min. 8 tilmeldte.

Afregn ved afrejse eller bestil et ophold på info@christies.dk

Opholdet er 100% bindende 14 dage før ankomst, men kan naturligvis overdrages til andre.

Bliver vi lukket fra regeringens side pga. evt. Corona, annulleres opholdene og forudbetalte ophold tilgodeskrives med det tilsvarende beløb, som et gavekort til Christie´s Sdr. Hostrup Kro.

**

Dato: 16. januar 2022

Mousserende Vine: Introduktion til en verden af bobler. Vi kigger på de vigtigste typer og taler om fremstillingsmetoder samt selvfølgelig smager på forskellige. Fra de tørre til de søde vine.

Dato: 30. januar 2022

Old World VS New World: Vi sammenligner nogle de klassiske vinområder i Europa med de tilsvarende oversøiske områder, og snakker om og smager på ligheder og forskelle.

Dato: 13. februar 2022

Frankrig: Frankrig laver ikke mest vin i verden, men argumenterne er flere for, at de laver det bedste. Vi taler om de vigtigste franske vinområder og smager på vinene herfra.

Dato: 27. februar 2022

Hedvine/dessertvine: Der findes mange forskellige hedvine og dessertvine. Der er både forskelle og ligheder i produktionsmetoder, dog er de alle sammen vidt forskellige. Vi taler om og smager på de vigtigste typer. Aftenens menu vil bære præg af de at de kraftige vine er gode til desserter og ost.

Click here to add your own text