Julemenu 2021

 Forret:

Bagt hvid fisk, hertil cremet sauce med frisk æble, purløg og ristede hasselnødder

Mellemret:

Rillette af gris med sennepsmayo, salat vendt i balsamico og grov sennep

Hovedret:

Langtids- og rosastegt oksespidsbryst med kirsebærglace, Pommes Croquette og rodfrugter

Ost:

Rosmarinbagt brie med smørristet rugbrød og pærekompot

Dessert:

Æblemazarin med Chantillycreme tilsmagt med kanel, syltede æbler i langpeber og lun karamelsauce

Pris for menuen kr. 500,00 pr. person

Tilhørende vinmenu/ølmenu eller saftmenu koster kr. 400,00 pr. person

Som pakkeløsning ved min. 4 personer:

Velkomstdrink

5-retters julemenu

Vinmenu ad libitum under middagen (vin, øl, sodavand/saft)

Kaffe/te med sødt samt avec (cognac, likør, Baileys)

Kr. 995,00 pr. person