Dagens gourmetmenu:
Krabberulle m. urtesmør, blomkålscreme, citrus perler & syltet agurk
2023, Corniaud Cuvée Blanc, Vin de France, Frankrig
Stikkelsbær
Partycrasher
Sæsonens sommergrønt m. Ohitashi skum (Ohitashi = Fishsauce, dashi, yzu/ponzu, sesamolie), tomatcrunch & urteolie
2024, Sauvignon Blanc, Muenzenrieder, Burgenland, Østrig
Traubensaft
Bloody Weisen
Kalveculotte, Sauce Choron (Bearnaise m. tomat), sæsonens grøntsager & nye kartofler
2016, Château Fonguillon, Saint-Emillion, Bordeaux, Frankrig
Solbær
Brown Ale
Fourme d’Ambert i mørdejskal, saltede cashewnødder & ahornsirup
NV, Porto Cais White, Douro, Portugal
Hindbær
Stout
Ruby chokolade m. jordbær & jordbær broken gel
NV, Montefiore, Sweet red, Piemonte, Italien
Isthe
Edelweiss
Créme brûlée & tirsamisu is
NV, Muscat d’Riversaltes, Croix Milhas, Languedoc-Rousillon, Frankrig
Æble
Hazy IPA
*
Dagens klassiske 2-retters menu
Carpaccio (Klassisk italiensk ret m. tyndskåret okse) m. shizo pesto & yuzu ponzo (Ponzo=soyabaseret sauce m. citrus & yuzu)
Alameda, Chardonnay, Californien
Stikkelsbær
Partycrasher
Skindstegt laks m. Chimi churri (grøn salsa m. korriander, persille &habanero), citrus glace (glace=nedkogt sauce som er mere intens) & sæsonens grønt
2024, Rose Cuvée, Muenzenrieder, Burgenland, Østrig
Æble
Edelweiss
Der skal dog tages forbehold for ændringer i menuerne


