de luxe ophold

Take Away

Take Away

Hverdags- og weekendretter

Grundet den nuværende covid-19 situation, har vi efter regeringens anbefalinger lukket hotel og restaurant for gæster, indtil situationen stabiliseres.

I stedet har vi valgt at trylle vores lækre råvarer om til skønne take-away-retter. Fra mandag til torsdag tilbyder vi hverdagsretter, som vi tilbereder på forhånd og pakker, så det kun skal varmes op derhjemme. I de følgende fredage og lørdage vil vi tilbyde lidt ekstra forkælelse i form af vores weekendretter, hvor vi tilbyder både en forret og hovedret.

Vi opdaterer en ny menu hver uge.

Hverdagsretter (mandag til torsdag)

  • 1 dag 65 kr. / person
  • 2 dage 110 kr. /person

Weekendretter (fredag og lørdag)

  • Weekend-forret – 50 kr. / person
  • Weekend-hovedret – 100 kr. / person

Mandag – lørdag er det også muligt at bestille stenbiderrogn + tilbehør (ideel til forret) – 75 kr. / person

Vi tilbyder naturligvis også en god flaske vin i to kategorier:

  • Hverdags-vin (hvid, rød eller rosé) – 65 kr. / flaske
  • Weekend-vin (hvid, rød eller rosé) – 100 kr. / flaske

Vi gør opmærksom på, at vi kun kan tilbyde et begrænset antal pr. dag, så vi anbefaler at du bestiller i god tid. Senest dagen før inden kl. 18.00.

Du kan forudbestille til afhentning på Christies Sdr. Hostrup Kro på telefonnummer: 74 61 34 46 (mellem kl. 12.00 – 18.00)

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger nøje, og derfor vil afhentning koordineres mellem kl. 12.00 – 15.00 mandag-torsdag samt mellem 12.00 – 14.00 fredag og lørdag, så vi kan undgå at være samlet for mange mennesker på samme tid.

Afregning ved afhentning.