Nytårsophold 2019

Lad champagnepropperne springe og nyd 3 dage i det Sønderjyske!

30/12:

  • Indtjek fra kl. 14.00 i en af vores hyggelige Hotelhytter
  • Kaffe/te og hjemmebagt kage mellem 14.00 – 15.30
  • Smag nytårets vine kl. 15.30
  • 3 retters menu kl. 18.30
  •  kaffe/te

31/12:

  • Morgenbuffet mellem kl. 8.00 – 10.00
  • Let frokost kl. 12.30
  • Dronningens nytårstale vises i “Pejsen”. Vi byder på et glas bobler kl. 18.00
  • Nytårsgalla med 4 retters gastronomimenu se understående (Der kan tilkøbes en vinmenu til kr. 400,00 ad libitum under middagen)
  • Livemusik under middagen og bagefter bydes der op til dans
  • Kaffe/te med sødt og kransekage
  • Der bydes på et glas champagne og der skydes lidt krudt af (Tá evt. selv krudt med kl. 24.00)
  • Natmaden sættes frem kl. 01.30

1/1:10.00

  • Morgenbuffet mellem kl. 8.00 – 10.00
  •  Afrejse senest kl. 11.00
 
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 2795,00 inkl. miljøtillæg
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 300,00
Ophold på Comfortværelse kr. 100,00 pr. nat pr. værelse
Ophold i Juniorsuite kr. 200,00 pr. nat  pr. værelse
Ophold i Suite kr. 400,00 pr. nat  pr. værelse

ALLE VÆRELSER ER DESVÆRRE BOOKET FOR I ÅR!

 
 

 
 
 
 
Nytårsaften!
Ønsker I at holde nytårsaften på kroen uden at overnatte, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre:)
 
  • Dronningens nytårstale vises i “Pejsen”. Vi byder på et glas bobler kl. 18.00
  • Nytårsgalla med 4 retters gastronomimenu, se understående (Der kan tilkøbes en vinmenu til kr. 400,00 ad libitum under middagen)
  • Livemusik under middagen og bagefter bydes der op til dans
  • Kaffe/te med sødt og kransekage
  • Der bydes på et glas champagne og der skydes lidt krudt af (Tá evt. selv krudt med kl. 24.00)
  • Natmaden sættes frem kl. 01.30(Kan tilkøbes for kr. 50,00 pr. person)

Pris pr. person kr. 895,00

 

Nytårsmenu 2019

 

Forret: Cremet suppe af Karl Johan-svampe med urtebagt torsk, grøn olie og vores lækre stenovnsboller

Mellemret: Hjemmerøget krondyrkølle med syltede tyttebær, bagt aioli, maltflager og rugbrødschips

Hovedret: Ribeye af Dansk Gastrokalv med variation af selleri, Pommes Anna med salvie og madagascarpeber-sauce

Dessert: Gateau Marcel på krystaliseret hvid chokolade, crunch af nougatine og appelsin-curd

 

Hjemmelavet kransekagekonfekt – 2 styk pr. person