de luxe ophold

Nytårsmenu

Nytårsmenu 2019/2020

Forret:

Cremet suppe af Karl Johan-svampe med urtebagt torsk, grøn olie og vores lækre stenovnsboller

Mellemret:

Hjemmerøget krondyrkølle med syltede tyttebær, bagt aioli, maltflager og rugbrødschips

Hovedret:

Ribeye af Dansk Gastrokalv med variation af selleri, Pommes Anna med salvie

og madagascarpeber-sauce

Dessert:

Gateau Marcel på krystaliseret hvid chokolade, crunch af nougatine og appelsin-curd

Til kl. 24.00:

Hjemmelavet kransekagekonfekt – 2 styk pr. person

Pris pr. person kr. 330,00

Menuen kan afhentes 31/12 2019 mellem kl. 12.00 og 14.00.

Bestilles senest d. 29/12/2019.

Der medfølger naturligvis forklaring med for at gøre det dejligt nemt for jer.